PVC vloeren

Ontdek onze ruime collectie

Hieronder vindt u een impressie van ons grote assortiment PVC vloeren.
In onze showrooms vindt u de volledige collectie – kom gerust langs voor een kijkje!

inspiratieboek

Heeft u ons inspiratieboek al gratis aangevraagd?

PVC vloer – Kwaliteit voor een redelijke prijs

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride, oftewel makkelijk te bewerken kunststof. Een PVC vloer wordt daarom ook een kunststof vloer genoemd. Het is een houtvrije vloer met een houten uitstraling wegens de voelbare structuur en uitvoering. Bovendien hebben PVC vloeren veel weg van laminaatvloeren. Echter heeft PVC een betere warmtegeleiding en is beter bestand tegen water dan laminaat. Bovendien werkt  PVC vloer geluiddempend en is daarmee uitermate geschikt voor tussenwoningen.

Dankzij de vele voordelen zijn PVC vloeren geschikt voor elke ruimte, zowel privé als commercieel. Hoewel het een praktische vloer is, moet u wel letten op de dikte van de vloer. De dikte van de toplaag bepaalt hoelang de PVC vloer meegaat. Een dunnere toplaag (0,20mm) is bijvoorbeeld geschikt voor in de slaapkamer en een dikkere toplaag (0.55mm tot 0.70mm) is geschikt voor een gezin met kinderen voor in een woonkamer.

Neem een kijkje in ons brede assortiment. Wij bieden verschillende soorten PVC aan, waaronder Klik PVC en gelijmde PVC.

PVC leggen

Een PVC vloer kan zelf gelegd worden of door onze parketteurs. Parketmeester biedt als dienst aan om de vloer vakkundig te leggen, hierdoor heeft u 5 jaar garantie op de vloer. Klik PVC vloeren kunt u met de juiste voorbereiding ook zelf leggen. Voor plak PVC is vakkennis vereist, deze vloeren dienen eerst geëgaliseerd te worden. Daarna kunnen deze vloeren pas gesneden worden, ook kunnen deze vloeren voorzien worden van een band en bies. Zo ontstaat er de vloer die bij uw woon wensen past en tot in detail is afgewerkt.

Wilt u het beste advies voor uw leefomgeving? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze showrooms. 

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit