WELKOM BIJ

Parketmeester Maastricht

Met een ruime keuze aan materialen, kleuren, patronen en variaties, weet Parketmeester Maastricht als geen ander dat de perfecte vloer voor ieder interieur te vinden is. Al sinds 1980 staat Roger Klever, samen met zijn zoon Mitch, aan het roer van dit betrouwbare familiebedrijf. Hun jarenlange ervaring en expertise garanderen een perfect resultaat.

Of u nu kiest voor een warme, natuurlijke vloer of een moderne, strakke look, Parketmeester Maastricht heeft de perfecte oplossing voor u. Laat u adviseren door de gediplomeerde parketprofessionals en kom tot de juiste keuze voor uw woning.

Ervaar het zelf en bezoek de showroom in Maastricht!

Parketmeester Maastricht

Uw vloerenspecialist

De vloerenspecialisten van Parketmeester Maastricht, Erka Parket, geven u advies op maat, zodat u de vloer vindt die perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie. Uw behoeften en wensen staan bij ons centraal.

Creatieve oplossingen

Wist u dat u met een paar eenvoudige trucs uw interieur groter, langer of hoger kunt laten lijken? Zo kan een ruimtelijk effect bereikt worden door de vloer diagonaal te leggen. We adviseren u niet alleen over de woonkamer, maar ook over sfeervolle serres en multifunctionele ruimtes. Hierbij houden we rekening met uw budget en hoe de vloer gebruikt gaat worden.

Parketmeester Maastricht is gespecialiseerd in het combineren van verschillende materialen zoals hout en steen. We denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen die uw interieur naar een hoger niveau tillen.

Uitgebreid assortiment vloeren

Tegenwoordig kan men kiezen uit een enorme diversiteit aan materialen, kleuren, patronen en variaties. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de persoonlijke situatie, het type huis en de specifieke functie van de ruimte.

Parketmeester Maastricht biedt een breed assortiment vloeren van verschillende gerenommeerde merken, in diverse prijsklassen.

Onze mogelijkheden:

  • Houten vloeren
  • laminaatvloeren
  • kurkvloeren
  • PVC vloeren / vinylvloeren

Onze vloeren zijn te krijgen in zeer veel kleuren en te leggen in diverse variaties en legpatronen. Er is dus altijd een vloer die past bij uw wensen en interieurstijl.

PVC vloer

Parketmeester Maastricht heeft een uitgebreide collectie PVC vloeren van diverse kwalitatieve merken. PVC heeft een zeer goede warmtegeleiding en is daarom erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn PVC vloeren geluiddempend, bestand tegen water en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wij bieden het vakkundig leggen van de vloer als dienst aan, wat u 5 jaar garantie op de vloer geeft. Dit kan zowel zwevend, als verlijmd. Kom gerust naar de showroom in Maastricht om alle kleuren en patronen te bekijken.

Vloer laten leggen

Parketmeester beschikt over eigen  vakkundige, ervaren parketteurs. Vaklieden die uw vloer met veel zorg en plezier zullen aanbrengen. Zij nemen alles uit handen en weten precies wat ze op moeten letten. U bent dus verzekerd van kwaliteit en een perfect gelegde vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u zelf uw vloer wilt en kunt plaatsen.

Parketvloer Maastricht

De keuze van houten vloeren is immens groot. Parketmeester heeft een zeer breed assortiment met onder andere traditioneel parket, systeemvloeren, old dutch vloeren (verouderd parket), lamelparket en planken.

Parketvloeren zorgen voor een warme sfeer in huis, zijn duurzaam en uniek. Onze houten vloeren zijn in ontelbaar veel kleuren te krijgen en in diverse patronen te leggen, zoals visgraat, Hongaarse punt, een blockpatroon of tapis.

Vloerverwarming

Het creëren van een gezellig en aangenaam woonklimaat verdient bijzondere aandacht. Vloerverwarming is een energiezuinige, zeer comfortabele manier om uw woning mee te verwarmen. Parketmeester Maastricht is gespecialiseerd in het installeren van vloerverwarming in combinatie met houten vloeren, pvc vloeren, en laminaat.

Vloerverwarming is ook geschikt om uw woning te koelen! Zo kunt u het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat. Neem contact op en krijg advies op maat van onze vloerverwarmingsdeskundigen.

Lees meer over vloerverwarming

Vloerverwarming houten vloer

Ook parketvloeren zijn erg geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling. Mits de juiste materialen en technieken worden toegepast. Al vele jaren leggen wij met succes houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. We vertellen u hier graag alles over in onze showroom in Maastricht, of bij u thuis.

Vloeronderhoud

Ook voor het onderhoud van uw vloer kunt u terecht bij Parketmeester Maastricht. We geven u graag tips per vloersoort, zodat u uw vloer in topconditie houdt. Daarnaast voorzien wij u van de onderhoudsproducten, passend bij uw vloer.

Vloerrenovatie

Restauratie van uw bestaande vloer

Naast nieuwe vloeren kunt u tevens bij Parketmeester Maastricht terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Parketmeester Maastricht, Erka Parket, combineert het ambachtelijk werk met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

Schadeherstel vloer

Heeft uw vloer schade opgelopen? Parketmeester Erka Parket herstelt grote en kleine schades aan alle soorten vloeren. Denk aan spotrepair voor kleine schades tot het herstellen van vloerschade door brand of water. We werken nauw samen met diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus.

Kwaliteit en nazorg

Parketmeester Erka Parket is gediplomeerd parketadviseur. Wij blijven altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de interieurbranche door de professionele opleidingen en trainingen.

Ook ontvangt u bij uw nieuwe vloer een vloerendossier met de garantievoorwaarden, een onderhoudswijzer en informatie over klimaatbeheersing.

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen met vragen, we geven u graag advies en informatie zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw vloer.

Inspiratieboek vloeren

Ons inspiratieboek staat vol met inspiratie en informatie over de verschillende soorten vloeren, legpatronen, vloerverwarming en interieurstyling. Maar ook over schadeherstel, onderhoud en traprenovatie. Laat u inspireren, vraag het inspiratieboek gratis aan.

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
woensdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
donderdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
vrijdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Parketmeester Maastricht
Erka Parket
Einsteinstraat 24
6227 BX Maastricht
info@parketmeestermaastricht.nl

Telefoon: 043 361 3221

Afspraak: Indien u graag een gedegen advies wenst, maak dan een afspraak zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor u hebben.

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak

Plan uw route naar Parketmeester Maastricht

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit

Parketmeester
Average rating:  
 0 reviews