Eiken visgraat Maastricht

In 2 sterrenrestaurant Beluga ligt een fantastische afrormosia houten vloer. Deze was echter na verloop van tijd wel toe aan een opknapbeurt. Wij van Parketmeester Maastricht mochten deze vloer geheel renoveren, zodat de vloer weer aansluit bij de uitstraling die bij dit restaurant hoort.

Over afrormosia

Afrormosia is een van nature een prachtige houtsoort. Met zijn rijke geel/bruine kleur en afkomst (Ivoorkust), geeft een afrormosia vloer een luxe uitstraling aan iedere ruimte. Zo ook in Beluga.

Onze werkzaamheden

Om de vloer goed te kunnen renoveren, was het noodzakelijk om plaatselijk stukken van de vloer te vervangen. Deze delen waren te beschadigd om goed te herstellen.

We hebben dan ook plaatselijk nieuwe stukken in de vloer gefreesd waarna we de complete vloer konden schuren. Nadat de vloer geschuurd was, hebben we de vloer afgewerkt met Parketmeester Master Duo Parketlak.

Het resultaat

De mooie parketvloer samen met de geweldige ambiance ziet er weer uit zoals verwacht mag worden in een 2 sterrenrestaurant.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek