WELKOM BIJ

Parketmeester Utrecht

Welkom bij dé vloerenspecialist van regio Utrecht. Aan de Heemsteedseweg 40-A in Houten vindt u Parketmeester Utrecht, Maerssens Vloerenhuys. Overweegt u om een vloer aan te schaffen? Kom gerust langs bij onze showroom in Houten. Wij hebben een groot assortiment kwaliteitsvloeren. Ook bent u aan het juiste adres voor het schuren en onderhouden van al uw houten vloeren, met de service en kwaliteit die u van Parketmeester gewend bent! Bel gerust naar 030 227 26 88 voor meer informatie.

Parketmeester Utrecht

Al 30 jaar uw specialist in parketvloeren

Familiebedrijf Pest is al meer dan 30 jaar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf in Houten (regio Utrecht). We zijn gespecialiseerd in het leveren en vakkundig leggen van houten parketvloeren, het schuren en onderhouden ervan.

Als gedreven en ervaren team hebben we door de jaren heen bewezen specialisten te zijn. We hebben voor zowel particulieren als bedrijven vele parketvloeren gelegd, geschuurd en onderhouden. We zijn dan ook erg trots om de kwalificering Parketmeester te mogen voeren.

Parketmeester volgt de nieuwste trends en onze parketteurs worden regelmatig bijgeschoold. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Vakkundig advies voor uw droomvloer

Graag komen we met u in contact om u te helpen de perfecte vloer te vinden. Dat kan bij u thuis, of in onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. In onze showroom kunt u alle soorten houten vloeren bekijken, zodat u een perfect beeld krijgt van uw droomvloer.

Na het inplannen van een vrijblijvende afspraak, komen we ook bij u langs. We inspecteren uw vloer en brengen een gedegen advies uit om de vloer volledig naar wens op te leveren.

Parketmeester Utrecht contact

Vloeren specialisten

Het team van Parketmeester Utrecht bestaat uit ervaren specialisten in hun vakgebied. Onze adviseurs helpen u de perfecte vloer te vinden voor uw woning of kantoor. Hierbij luisteren we naar uw wensen en adviseren we u eerlijk over de beste keuze. Met hoogwaardige materialen en jarenlange ervaring zorgen we voor een hoogwaardige, duurzame vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Ruim assortiment vloeren 

In onze showroom vindt u een groot assortiment vloeren, waaronder:

  • Ambachtelijk parket
  • Bamboe
  • Gelaagd massief
  • Laminaat
  • PVC
  • Trapbekleding

We hebben ook diverse onderhoudsmiddelen in voorraad.

Houten vloeren

Met de grootste collectie brede planken, parketvloeren en visgraatvloeren is Parketmeester de onbetwiste leider in zijn vakgebied. Ons assortiment omvat diverse houtsoorten, kleuren en patronen, waardoor u altijd de perfecte vloer vindt voor uw woning.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We vertellen u alles over de verschillende vloeren en adviseren u over de beste manier om uw vloer te onderhouden.

Onze vakkundige parketteurs leggen uw vloer met de grootste zorg, zodat u gegarandeerd bent van een perfect resultaat. U ontvangt zelfs 5 jaar garantie op uw vloer.

Houten vloer Utrecht Parketmeester

Houten vloer Utrecht Parketmeester

Vloerverwarming

Parketmeester Utrecht heeft jarenlange ervaring met houten vloeren, parketvloeren, bamboe en laminaat in combinatie met vloerverwarming. De vloeren die wij toepassen hebben een lage warmteweerstand, wat zorgt voor een zeer gunstig energieverbruik. Natuurlijk krijgt u bij  Parketmeester volledige garantie op de vloer en het legwerk.

Neem contact op en krijg advies op maat van onze vloerverwarmingsdeskundigen

Vloerkoeling houten vloer

Wist u dat u uw vloer ook kunt koelen? Zo kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat. Een mooie combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Vloerrenovatie

Naast nieuwbouw renoveren we ook bestaande vloeren. We schuren de parketvloer en behandelen deze met een nieuwe kleur in lak, olie of hardwax. Uw gerenoveerde vloer krijgt hierdoor een geheel nieuwe uitstraling.

Is uw vloer toe aan een renovatie? Laat u dan adviseren door de specialisten van Parketmeester. Met onze jarenlange ervaring en expertise brengen we uw vloer weer tot leven.

We schuren de oude vloer glad, waardoor oneffenheden en krassen verdwijnen. Ook kunnen we uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven door deze te kleuren in een kleur naar wens.

Of u nu kiest voor een klassieke of moderne look, Parketmeester garandeert u een vakkundige renovatie met oog voor detail. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Trapbekleding 

Ook voor trapbekleding kunt u terecht bij Parketmeester Utrecht. We gebruiken hiervoor verschillende materialen in diverse stijlen. Er is altijd een oplossing die past bij uw interieur. 

Vloerrenovatie Utrecht

Inspiratieboek vloeren

Voor meer informatie over onze verschillende vloeren, vloerverwarming, schadeherstel, vloeronderhoud en renovatie kunt u ons inspiratieboek aanvragen. Bekijk ons ruime assortiment en laat u inspireren!

Goede doelen

Dick Pest fietst dit jaar mee als team ‘Parketmeester’ aan Giro di KiKa om geld in te zamelen voor onderzoek om de genezingskans voor kinderen met kanker omhoog te krijgen. Klik hier als u Dick willen sponsoren, dat wordt erg gewaardeerd.

Ook fietst Dick mee in het team ‘Steun’, om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne, deze ziekte is helaas niet te genezen maar ze zouden graag de levensverwachting omhoog willen krijgen. Klik hier als u Dick wil sponsoren.

Parketmeester Utrecht contactgegevens

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Parketmeester Utrecht

Heemsteedseweg  40-A
3992 LS  Houten
info@parketmeesterutrecht.nl

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ons ook bereiken op 030 227 2688 en 0651841134

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit