WELKOM BIJ

 Parketmeester Alblasserdam

Het team van Parketmeester Alblasserdam bestaat uit specialisten in hun vakgebied. Geen onervaren krachten, geen freelancers maar toegewijde vakmensen die al jaren hun vak uitoefenen en waarvan de passie voor vloeren bij elke klus tot uiting komt. We kennen de verschillende materialen, houden rekening met uw wensen en eisen en geven u een deskundig en eerlijk advies zodat u straks over een vloer beschikt, waar u nog jarenlang plezier van hebt. Zowel in huis als op kantoor.

Parketmeester Alblasserdam

Onze specialisten
Wij hebben een breed scala aan diensten en doen interieurwerk in alle stijlen. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsvloeren in verschillende prijsklassen. Al deze vloeren zijn voorzien van een hoogwaardige beschermlaag die zorgt voor een natuurlijke uitstraling, hoge slijtvastheid en weinig onderhoud. Het is mogelijk om uw nieuwe vloer zelf te plaatsen, met behoud van de garantie. Het renoveren van een houten vloer vereist grote vaardigheid en ervaring; onze jarenlange expertise kan u wegwijs maken in wat het beste werkt voor verschillende soorten vloeren.


De Parketmeester is de onbetwiste leider op het gebied van houten vloeren en heeft de grootste collectie brede planken, parket en visgraat vloeren. Ook hebben wij een ruime collectie bamboe vloeren, laminaat, PVC en trapbekleding.

Als professionele specialisten garanderen wij natuurlijk kwaliteit. Wij volgen regelmatig cursussen (en zijn altijd in voor nieuwe leerervaringen); controleren alle materialen voordat ze de showroom verlaten; en bieden zeer royale garantieregelingen op zowel materiaal als installatie (hoewel u dat waarschijnlijk niet nodig hebt). Wilt u tenslotte niet zorgeloos van uw vloer genieten?

Mogelijkheden

  • Ruime collectie bamboe vloeren, 
  • Laminaat,
  • PVC
  • trapbekledingen

Al deze vloeren zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige beschermlaag wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een hoge slijtvastheid en bijzonder weinig onderhoud.

Specialisatie vloerverwarming/koeling

De Parketmeester regio Rotterdam en Drechtsteden heeft ruim 20 jaar ervaring met het toepassen van houten vloeren, parketvloeren, bamboe en laminaat in combinatie met vloerverwarming / koeling. De vloeren die wij toepassen hebben een lage warmte weerstand en dragen daarom bij aan een zeer gunstig energie verbruik. Vanzelfsprekend krijgt u bij de Parketmeester 100 % volledige garantie op de vloer en het legwerk.

Specialisatie vloerrenovatie

Het renoveren van een houten vloer is een specialisme. Bij de Parketmeester bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bestaande vloer weer als nieuw maken en desgewenst voorzien van een andere kleur.

CONTACTGEGEVENS

Parketmeester Alblasserdam

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Gesloten op 18 november wegens een bedrijfsevent.

Komt u met de auto en maakt u gebruik van uw navigatiesysteem? Stel deze dan in op Kelvinring 12. Zo komt u direct bij onze voordeur waar u de auto GRATIS kunt parkeren.

Parketmeester Alblasserdam
Stijl vloeren
Kelvinring 11 B
2952 BG Alblasserdam
Zuid-Holland
info@parketmeesteralblasserdam.nl

Bel ons gerust! Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

078 693 1702

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak


Plan uw route naar Parketmeester Alblasserdam

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Onze partners