WELKOM BIJ

Parketmeester Alblasserdam

Het team van Parketmeester Alblasserdam bestaat uit specialisten in hun vakgebied. Ervaren en toegewijde vakmensen die al jaren hun vak uitoefenen en waarvan de passie voor vloeren bij elke klus tot uiting komt.

We kennen de verschillende materialen, houden rekening met uw wensen en eisen en geven u deskundig en eerlijk advies. Zo krijgt u de beste vloer, waar u nog jarenlang plezier van heeft. Zowel in huis als op kantoor.

Parketmeester Alblasserdam

Wij hebben een breed scala aan diensten en doen interieurwerk in alle stijlen. U kunt bij Parketmeester Alblasserdam terecht voor kwaliteitsvloeren in verschillende prijsklassen. Al deze vloeren zijn voorzien van een hoogwaardige beschermlaag die zorgt voor een natuurlijke uitstraling, hoge slijtvastheid en weinig onderhoud. Het is mogelijk om uw nieuwe vloer zelf te plaatsen, met behoud van de garantie.

Ook hebben wij een ruime collectie bamboe vloeren, laminaat, PVC en trapbekleding.

Vloeren specialisten

Als professionele specialisten garanderen wij natuurlijk kwaliteit. Wij volgen regelmatig cursussen en zijn altijd in voor nieuwe leerervaringen. We controleren alle materialen voordat ze de showroom verlaten en bieden zeer royale garantieregelingen op zowel materiaal als installatie (hoewel u dat waarschijnlijk niet nodig hebt). Wilt u tenslotte niet zorgeloos van uw vloer genieten?

Mogelijkheden

  • Ruime collectie bamboe vloeren
  • Laminaat
  • PVC
  • trapbekledingen

Al deze vloeren zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige beschermlaag wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een hoge slijtvastheid en bijzonder weinig onderhoud.

Houten vloeren bij Parketmeester

Parketmeester is de onbetwiste leider op het gebied van houten vloeren en heeft de grootste collectie brede planken, parketvloeren en visgraat vloeren. We hebben een zeer uitgebreid assortiment in diverse houtsoorten, kleuren en patronen. U krijgt advies op maat en we vertellen u alles over de beste manier om uw vloer te onderhouden.

Uw parketvloer wordt vakkundig gelegd door onze parketteurs, wat u 5 jaar garantie op de vloer geeft.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom!

Trapbekleding

Ook voor het bekleden van uw trap kunt u terecht bij Parketmeester. We gebruiken hiervoor verschillende materialen in vele stijlen. Er is altijd een oplossing die past bij uw smaak en interieur.

Vloerverwarming

Parketmeester regio Rotterdam en Drechtsteden heeft ruim 20 jaar ervaring met houten vloeren, parketvloeren, bamboe en laminaat in combinatie met vloerverwarming. De vloeren die wij toepassen hebben een lage warmteweerstand en dragen daarom bij aan een zeer gunstig energieverbruik. Vanzelfsprekend krijgt u bij de Parketmeester 100 % volledige garantie op de vloer en het legwerk.

Neem contact op en krijg advies op maat van onze vloerverwarmingsdeskundigen.

Vloerverwarming houten vloer

Ook bieden wij expertise op het gebied van vloerkoeling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Zo combineren we kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Vloerrenovatie

Specialisatie

Het renoveren van een houten vloer is een specialisme. Bij Parketmeester bent u aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en expertise op dit gebied.

Door onze jarenlange ervaring hebben we de kennis en kunde om uw bestaande vloer weer als nieuw te maken. Ook bieden we de mogelijkheid om de vloer een nieuwe kleur te geven. Neem gerust contact op als u meer wilt weten, of kom langs in onze showroom.

Inspiratieboek vloeren

Voor meer informatie over vloerverwarming, schadeherstel van uw vloer, vloeronderhoud en renovatie kunt u ons inspiratieboek aanvragen. Bekijk ons ruime assortiment vloeren en laat u inspireren!

CONTACTGEGEVENS

Parketmeester Alblasserdam

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Komt u met de auto en maakt u gebruik van uw navigatiesysteem? Stel deze dan in op Kelvinring 12. Zo komt u direct bij onze voordeur waar u de auto GRATIS kunt parkeren.

Parketmeester Alblasserdam
Stijl vloeren
Kelvinring 11 B
2952 BG Alblasserdam
Zuid-Holland
info@parketmeesteralblasserdam.nl

Bel ons gerust! Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

078 693 1702

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak


Plan uw route naar Parketmeester Alblasserdam

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit