WELKOM BIJ

 Parketmeester Nijkerk

Wij zijn Maarten en Erna Hazelaar en zijn met ons familiebedrijf al jaren bij Parketmeester aangesloten, omdat deze organisatie staat voor zelfstandige ondernemers die persoonlijk betrokken zijn, deskundig en servicegericht.

Wij kopen ons materiaal voor Parketmeester Nijkerk in bij onze select leveranciers die, net als wij, staan voor kwaliteit.

En onze vakkundige parketteurs die de vloer bij u plaatsen worden ook steeds bijgeschoold met alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Parketmeester Nijkerk

Advies op maat
Daar het zeker niet eenvoudig is de juiste vloer te kiezen, helpen wij u graag hiermee.

Wij kunnen u adviseren welke vloer het beste past in uw interieur, welk materiaal en het onderhoud.

U koopt bij ons de vloer welke met zorg en precisie geplaatst wordt zodat u er nog heel lang plezier van zult hebben.

Ruim assortiment vloeren
U vind bij ons: Ambachtelijk parket, Systeemvloeren, Gelaagd Massief, Bamboe, Laminaat, Kurk Klik vloeren, PVC en trapbekleding, vilt en een ruim assortiment aan onderhoudsproducten.

Vraagt u naar de mogelijkheden van uw vloer in combinatie met vloerverwarming!

Ook kunt u bij ons terecht als u zelf uw vloer wilt plaatsen.

Tevens renoveren wij ook bestaande vloeren, of ontlasten wij u voor het kleine onderhoud aan uw vloer. Op diverse vloeren kan na het schuren ook een andere kleur opgebracht worden, zodat u een geheel andere uitstraling krijgt.

Nazorg
Bij aankoop ontvangt u van ons uw vloerendossier met de garantievoorwaarden, klimaatbeheersing en onderhoudswijzer, zodat u dit later altijd nog kunt raadplegen.

Jarenlang ervaring
Wij hebben al meerdere tevreden klanten in onder andere: Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Achterveld, Hooglanderveen, Hoogland, Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Soest, Bunschoten-Spakenburg, Soesterberg, Baarn, Huizen, Hilversum, Naarden, Maarssen, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Houten, Almere en Zeewolde.

Kom gerust langs!
Kom eens vrijblijvend rondkijken in onze mooie showroom, wij verkopen ook kasten op maat, en stemmen dit met elkaar af bij het inplannen. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Over Parketmeester Nijkerk

Parketmeester Nijkerk, gevestigd in de Havenaer te Nijkerk, is een parketvloeren bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van: verouderde en klassieke patroonvloeren, brede landhuisvloeren, systeemvloeren en kurk vloeren in bestaande en nieuwbouw situaties.

Parketmeester Nijkerk, heeft ook ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van parket en houten vloeren op vloerverwarming, wat zij tot haar specialisme rekent. Wij bieden U ook de mogelijkheid, uw bestaande vloer te renoveren en of uw bestaande vloer aan de huidige smaak aan te passen, door middel va het kleuren van uw vloer in een eigentijdse uitstraling. In onze 200m² grote showroom ziet u hiervan diverse voorbeelden.

Bent U op zoek naar een parket of houten vloer met een klassieke of eigentijdse uitstraling, dan bent U van harte welkom, voor een persoonlijk advies in onze showroom in de Havenaer te Nijkerk.

Parketmeester Nijkerk

Openingstijden showroom

Kom gerust langs in onze showroom, u kunt GRATIS bij ons parkeren.

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 – 17.00
woensdag 10.00 – 17.00
donderdag 10.00 – 17.00
vrijdag 10.00 – 17.00
zaterdag 10.00 – 17.00
zondag Gesloten

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak

Parketmeester Nijkerk
033 2470100

De Hazelaar
Ampèrestraat 3E
3861 NC Nijkerk

(industrie gebied Arkervaart West – volg industrie borden 13)

info@parketmeesternijkerk.nl

Plan uw route naar Parketmeester Nijkerk

 by Dineke Katerberg on Parketmeester
supertevreden

We zijn supertevreden over het hele proces van oriëntatie t/m het leggen. We kregen goed advies, ter plekke is een opname gedaan of het allemaal zou passen en we zijn echt heel enthousiast over de wijze waarop de vloer is gelegd. Echt een vakman, met aandacht voor wensen en voor details. Chapeau!

 by Remmelt Veenema on Parketmeester
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Het leggen van een PVC vloer in kamer, hal en overloop. Zeer vakkundig en netjes gewerkt en ruim binnen de geplande tijd opgeleverd. Wij hebben in het verleden vaker zaken gedaan bij Philips en de goede ervaring van destijds maakte dat we nu opnieuw voor Philips hebben gekozen.

 by Floor on Parketmeester
Snel, vriendelijk en kwalitatief goed!

We hadden snel hun hulp nodig door een grote lekkage op de bovenverdiepingen. Ze hebben er alles aan gedaan, snel te leveren en dat is gelukt! Maar niet alleen meedenken met ons, ook echt mooie vloer maar vooral super strak gelegd!! Heel blij mee.

 by Ageeth Poelstra on Parketmeester
Super tevreden met onze nieuwe pvc vloer en bamboe luxaflex

Enorm tevreden van begin tot eind. De vloer ligt er prachtig in en de luxaflex staat super mooi. De service is ook geweldig. Er was iets zwaars op de vloer gevallen met als gevolg een gat. Na een belletje werd het kosteloos gerepareerd. Top!

 by Kor Roeters on Parketmeester
Kwaliteit prima

Onze 16 jaar oude vloer (van Philips in Assen) was aan een onderhoudsbeurt toe en omdat we ook een nieuwe keuken kochten was dit wel het moment. Umberto is bijna drie dagen bezig geweest met schuren, stofzuigen, in de olie zetten en wrijven en poetsen.
De kwaliteit is prima, maar de planning klopte niet helemaal waardoor de levering van de keuken werd bemoeilijkt omdat we nog niet op de vloer mochten.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Onze partners

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester Nijkerk
Average rating:  
 45 reviews
 by Klant uit Amersfoort
Prachtige vloer

Dank nogmaals voor de prachtige vloer, hij is zoveel verbeterd. En ook echt lichter geworden! Heel fijn, dankjewel!

 by Klant uit Huizen
We zijn zeer tevreden.

De nieuwe vloer is heel erg mooi, en we genieten er dagelijks van. Dat is heel goed geworden.
En de trap is ook mooi, zeker nu het schilderwerk weggekit is. We zijn zeer tevreden.

 by Com. uit Baarn
We zijn blij met het resultaat

Afgelopen week is onze keukenvloer vervangen. We zijn blij met het resultaat en we hopen er jaren plezier van te hebben.

Dank voor de medewerking bij de oplossing van ons “keukenprobleem”.Met vriendelijke groet,

 by Klant uit Bilthoven
Eindresultaat is erg mooi!

Het eindresultaat is erg mooi, we krijgen veel complimenten over de vloer!

We danken jullie voor de hartelijke ontvangst, voor de goede voorlichting en zeker ook voor het vakkundige werk van de parketteur, we zijn erg blij met onze vloer!

 by Vijfhuizen
Vakwerk en service

In de aanloop tot onze keuze zijn we goed geholpen met het laminaat op twee verdiepingen. Het leggen van de vloeren en het plaatsen van de plinten was echt vakwerk, het ziet er prachtig uit. Alle lof voor de leggers en de geboden service!

 by Klant uit Nunspeet
Erg blij met het resultaat

De werkzaamheden zijn bijzonder netjes en vriendelijk uitgevoerd en we zijn erg blij met het resultaat.Bedankt! Fijne dagen!

 by Klant uit Baarn
Prachtig geworden

het is prachtig geworden! veel dank en fijne feestdagen!

 by Klant uit Hilversum
geoliede Hongaarse punt prachtig gelegd

We wilden ook nog even laten weten dat we ontzettend blij zijn met de vloeren. Beneden is ook prachtig gelegd!

 by Klant uit Woerden
Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over de hele gang van zaken die door de parketmeester uit Nijkerk zijn geleverd. Deskundig advies en het eindresultaat mag er wezen.
Het legwerk van de vloer is grote klasse en van grote deskundigheid.
Met veel dank aan "De Parketmeester" die niet voor niets "meester" heet. Vakmensen.

 by Klant uit Hilversum
Zeer tevreden

Tussen 14 en 27 augustus heeft Parketmeester de schade aan onze parketvloer hersteld en de verhuizing en tijdelijke opslag van de meubelen geregeld. We willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over het resultaat en de wijze waarop deze werkzaamheden zijn uitgevoerd. De vloer ziet er prachtig uit en is met liefde voor het vak door uw medewerker behandeld. Interpolis heeft een goede keuze gemaakt om de inboedelschade op deze manier voor ons op te lossen.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»