Traprenovatie in Nijkerk

Is uw trap toe aan renovatie en woont u in Nijkerk of omstreken? Dan zit u bij ons goed.  U kunt kiezen uit een groot aantal dessins – zo bent u verzekerd van een trap die past bij uw vloer! Heeft u na het bekijken van deze pagina nog niet genoeg inspiratie? Kom dan eens langs bij onze showroom in Nijkerk.

Trap in Nijkerk

Traprenovatie open trap

Een open trap heeft geen “stootborden” en geeft hierdoor uw woning een ruimtelijk gevoel. Ook creëert een open trap lichtinval in uw woning. Heeft u kinderen of huisdieren? Dan zou u uit veiligheid kunnen overwegen om een dichte trap te kiezen.

Traprenovatie overzettreden

Met overzettreden hoeft niet de hele trap vervangen te worden en kan de overzettreden over uw bestaande trap worden geplaatsd. U heeft een keuze uit veel verschillende stijlen en kleuren. Kom gerust naar de showroom voor meer inspiratie.

Traprenovatie betonlook

Traprenovatie met betonlook is veel vraag naar; dat is ook niet gek want deze stoere look past eigenlijk wel in iedere woonstijl.  Onze trappen zijn van hoge kwaliteit en hebben daarom een lange garantie. Kom eens gezellig langs in onze showroom in Nijkerk – Wij bespreken uw wensen graag onder een kop koffie – of kijk gerust even rond!