WELKOM BIJ

Parketmeester Raamsdonksveer

Onze fraai ingerichte showroom vindt u op de Sint Jozeflaan 5A te Raamsdonksveer

Jaren ervaring

Parketmeester Raamsdonksveer, Parkethuis De Keizer, heeft jarenlang ervaring met het leveren en plaatsen van parket, planken, systeemvloeren, laminaat, en kurkvloeren, op diverse ondergronden zowel bij particulieren winkels en bedrijven.

Parketmeester Raamsdonkveer

Uw dromen zijn onze inspiratie

Samen met u kunnen wij een passende vloer uitzoeken waarbij o.a. aandacht besteed zal worden aan, de kleurstelling, uw gebruikerswensen, het loop- en woon comfort , de akoestische eisen, de duurzaamheid en het onderhoud.

Ook de technische voorwaarden, met betrekking tot het plaatsen van de vloer, en de bijbehorende details voor de afwerking van de vloer door plinten lijsten profielen matten of anderszins zullen worden belicht.

Vloerverwarming- en koeling

Voor parket geplaatst op vloerverwarming, al of niet met vloerkoeling, en het plaatsen van parket in badkamers kunt u bij ons terecht . Uitgebreide informatie hierover wordt gaarne aan u versterekt

De verkoopspecialisten van Parketmeester Raamsdonksveer doen er alles aan uw vloerwensen naar uw idee in te vullen.

Uitgebreid assortiment

Om dit te realiseren heeft Parketmeester Raamsdonksveer een uitgebreid, op kwaliteit geselecteerd breed assortiment aan mogelijkheden. Zowel op het gebied van traditioneel aangebracht parket als op het gebied van geprefabriceerde vloeren zijn er vele keuze mogelijkheden. Op het gebied van verouderde vloeren hebben wij een groot assortiment met toonaangevende merken.

Onze expertise

Standaard wordt voor het plaatsen van de vloer ter plaatse een technische controle gedaan zodat onze parketteurs goed voorbereid bij u aan de slag kunnen. Ook bij hen staat kwaliteit voorop, zij zullen u verder informeren over de voortgang van het werk en het eerste onderhoud van de vloer. Door o.a. interne opleiding en training zijn zij op hoogte met de nieuwste hulpmiddelen en technieken.

Naast het plaatsen van nieuwe vloeren houdt Parketmeester Raamsdonksveer ons ook dagelijks bezig met het opknappen renoveren en herstellen van bestaande parketvloeren. Ook jaarlijks terugkerend klein onderhoud is bij ons in goede handen. Een compleet pakket aan onderhoudsmiddelen voor elke vloer afwerking is dan ook steeds voorradig in onze showroom.

Service

U mag van ons een goede service verwachten. Onderhoudsvoorschriften materiaalspecificaties en garantievoorwaarden worden bij de verkoop met u besproken en toegevoegd aan het vloeren dossier wat aan u ter beschikking wordt gesteld.

Kwaliteit

Stelt u goede informatie kwaliteit en service op prijs dan bent u bij Parketmeester Raamsdonksveer op het juiste adres. Kwaliteit en service staat dan ook voorop. Graag ontmoeten wij u in een van onze showrooms of bel ons op ons telefoonnummer 0162 570 367

Parketmeester Raamsdonksveer

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–13:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Parketmeester Raamsdonksveer
Parkethuis de Keizer
Sint Jozeflaan 5 A
4941 GP Raamsdonksveer
info@parketmeesterraamsdonksveer.nl

Telefoon: 0162 570 367

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

Plan uw route naar Parketmeester Raamsdonksveer

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit

Parketmeester
Average rating:  
 0 reviews