WELKOM BIJ

Parketmeester Odoorn

Parketmeester Odoorn, ook wel bekend als Parko, levert en legt al sinds 1959 parketvloeren. Het bedrijf is gestart door zijn vader (en inmiddels aan hem overgedragen), waardoor gedegen vakmanschap en kennis door de generaties heen bewaard zijn gebleven. Parko maakt al jaren naam in de regio door mensen haar exclusieve parketvloeren aan te bieden. Als u voor eens en voor altijd iets heel anders wilt op uw vloeren, wordt het tijd om onze showroom te bezoeken!

Parketmeester Odoorn

Of het nu gaat om een traditionele tapisvloer in visgraatmotief, of een brede plankenvloer tot wel veertig centimeter breed, bij Parko vindt u altijd de vloer die bij u past. Wij bieden een uitgebreide en exclusieve collectie houten vloeren die zich onderscheiden door kwaliteit, uitstraling en vorm. In onze showroom vindt u alle verschillende vloeren op het gebied van traditioneel parket, lamelparket, massieve vloeren, duoplank en laminaat. Wij plaatsen ook parket op vloerverwarming, vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor het onderhoud en de renovatie van parketvloeren bieden wij een volledig pakket aan. Van klein onderhoud en reiniging tot reparaties en de renovatie en herinrichting van bestaande vloeren.

Persoonlijke aandacht en goed advies

Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor details en onze bereidheid om voor elke klant een stap verder te gaan. Bezoekers worden gastvrij ontvangen met een kopje koffie en kunnen ongedwongen en in alle rust rondkijken. We nemen uitgebreid de tijd om met elke klant te praten over zijn wensen, voorkeuren en budget, voordat we een aantal vloer opties aanbevelen. Na uw bezoek aan onze showroom bespreken we graag uw wensen en geven we advies over welke vloer het beste bij u past. 

Let op: wij verkopen geen kurk vloeren

Parketmeester Odoorn

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten, wel telefonisch bereikbaar op 06-53714309

Dinsdag
Op afspraak geopend, bel hiervoor 06-20031828

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 11:00–17:00
zaterdag 10:00–15:30
zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:
Meivakantie : zaterdag 27 april t/m zaterdag 4 mei gesloten.

Parketmeester Odoorn

Parko VOF
Hoofdstraat 48
7873 TB Odoorn
info@parketmeesterodoorn.nl

Telefoon: 0591 513 641

U kunt ons ook bereiken op 06 53 71 43 09 of 06 20 03 18 28

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

Plan uw route naar Parketmeester Odoorn

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Onze partners