WELKOM BIJ

Parketmeester Odoorn

Parketmeester Odoorn, ook wel bekend als Parko, levert en legt al sinds 1959 parketvloeren. Het bedrijf is gestart door zijn vader (en inmiddels aan hem overgedragen), waardoor gedegen vakmanschap en kennis door de generaties heen bewaard zijn gebleven. Parko maakt al jaren naam in de regio door mensen haar exclusieve parketvloeren aan te bieden. Als u voor eens en voor altijd iets heel anders wilt op uw vloeren, wordt het tijd om onze showroom te bezoeken!

Parketmeester Odoorn

Of het nu gaat om een traditionele tapisvloer in visgraatmotief, of een brede plankenvloer tot wel veertig centimeter breed, bij Parko vindt u altijd de vloer die bij u past. Wij bieden een uitgebreide en exclusieve collectie houten vloeren die zich onderscheiden door kwaliteit, uitstraling en vorm.

Uitgebreid assortiment vloeren

In onze showroom vindt u alle verschillende vloeren op het gebied van traditioneel parket, lamelparket, massieve vloeren, duoplank en laminaat. Wij plaatsen ook parket op vloerverwarming, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook voor het onderhoud en de renovatie van parketvloeren bieden wij een volledig pakket aan. Van klein onderhoud en reiniging tot reparaties en de renovatie en herinrichting van bestaande vloeren.

Persoonlijke aandacht en goed advies

Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor details en onze bereidheid om voor elke klant een stap verder te gaan. Bezoekers worden gastvrij ontvangen met een kopje koffie en kunnen ongedwongen en in alle rust rondkijken. We nemen uitgebreid de tijd om met elke klant te praten over zijn wensen, voorkeuren en budget, voordat we een aantal vloer opties aanbevelen. Na uw bezoek aan onze showroom bespreken we graag uw wensen en geven we advies over welke vloer het beste bij u past. 

Let op: wij verkopen geen kurk vloeren

Parketmeester Odoorn

Vloerverwarming

Een comfortabele, energiezuinige oplossing voor uw woning

Parketmeester Odoorn is specialist in het leggen van verschillende vloeren op vloerverwarming. Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen we een perfecte installatie die jarenlang meegaat.

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Vloerverwarming zorgt voor een aangename, gelijkmatige warmte, wat voor een aangenaam leefklimaat zorgt in uw woning. Vloerverwarming kan worden gecombineerd met verschillende soorten vloeren, waaronder parket, PVC en laminaat.

Daarnaast is vloerverwarming een efficiënte manier om uw woning te verwarmen, wat zorgt voor lagere energiekosten.

Parketmeester Odoorn: uw specialist in vloerverwarming

Wij bieden een totaalpakket voor vloerverwarming, inclusief:

  • Advies over de beste oplossing voor uw ruimtes
  • Installatie van de vloerverwarming
  • Leggen van uw (houten) vloer

Koelen met vloerverwarming

Wist u dat vloerverwarming ook kan worden gebruikt om te koelen? In de zomer geniet u zo van een aangenaam koel binnenklimaat.

Onze vloerverwarmingsdeskundigen adviseren u graag

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. We bespreken graag uw wensen en bekijken wat de beste oplossing is voor uw woning.

Houten vloeren en vloerverwarming

Vloerverwarming is ook perfect te combineren met een houten vloer. Wel is het belangrijk om de juiste materialen en technieken te gebruiken. Parketmeester Odoorn heeft jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming. We adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom of bij u thuis.

Parketmeester Odoorn

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten, wel telefonisch bereikbaar op 06-53714309

Dinsdag
Op afspraak geopend, bel hiervoor 06-20031828

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 11:00–17:00
zaterdag 10:00–15:30
zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie showroom gesloten van maandag 12 augustus tot en met zondag 1 september.

Parketmeester Odoorn

Parko VOF
Hoofdstraat 48
7873 TB Odoorn
info@parketmeesterodoorn.nl

Telefoon: 0591 513 641

U kunt ons ook bereiken op 06 53 71 43 09 of 06 20 03 18 28

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

Plan uw route naar Parketmeester Odoorn

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit