Parketvloeren

Parketvloeren (houten vloeren)

Ontdek onze ruime collectie

Houten vloeren geven uw woning een natuurlijke uitstraling – elke plank is anders, écht hout leeft! Ze zijn duurzaam, uniek en zorgen voor een warme sfeer in huis. Naast ons online assortiment met houten parketvloeren hebben we in onze showrooms een zeer groot aanbod. Een houten vloer is namelijk een natuurproduct die in verloop van tijd mooier wordt en die zich aanpast aan de eigenaar. Met de juiste nazorg kan een houten vloer jarenlang meegaan en zal u versteld staan van de eigenheid van uw vloer.

inspiratieboek

Heeft u ons inspiratieboek al gratis aangevraagd?

Diverse parketvloeren

Bij Parketmeester kunt u terecht voor een breed assortiment aan parketvloeren. Hiermee kunt u door middel van uw favoriete soort parketvloer een sfeer creëren die het beste bij u past. Voordat u een keuze kan maken is het daarom belangrijk om het verschil te weten tussen de verschillende soorten vloeren. Hieronder vindt u een korte beschrijving per soort vloer.

  • Houten vloeren / parketvloeren geven uw woning een unieke uitstraling
  • Ze zijn duurzaam en kunnen na een aantal jaren geschuurd en naar wens opnieuw afgewerkt worden, waardoor u niet de hele vloer hoeft te vervangen.

We hebben veel verschillende patronen, denk o.a. aan de populaire visgraatpatroon en de Hongaarse punt – al deze verschillende patronen zijn weer te verkrijgen in diverse houtsoorten, afmetingen en afwerkingen. Heeft u een vraag? Onze showrooms door heel Nederland staan u graag te woord.

Vele afwerkingen mogelijk

Er zijn diverse mogelijkheden om uw parketvloer af te laten werken. Wist u dat geoliede vloeren op dit moment het meest populair zijn? Ook lakken en waxen zijn een mogelijkheid bij Parketmeester en kennen ieder zijn eigen voordelen. 

 

Houten vloer laten leggen

Houten vloer leggen

Een parketvloer van Parketmeester wordt vakkundig gelegd door onze parketteurs. Dit geeft u 5 jaar garantie op de vloer. Een houten vloer kan zwevend worden gelegd, of verlijmd. Zeker voor verlijmd leggen is echte vakkennis nodig. Verlijmen wordt namelijk aangeraden als u de parketvloer op een cement gebonden dekvloer met vloerverwarming gaat plaatsen.

Maak direct een afspraak in de showroom!

Ondervloer houten vloer

Houten vloer ondervloer

Hoewel de ondervloer na het plaatsen van de vloer niet meer zichtbaar is, zult u met een ondervloer van Parketmeester wel degelijk verschil merken. Het kiezen van de juiste ondervloer is een belangrijk onderdeel en wordt vaak onderschat. Wilt u het beste advies voor uw leefomgeving? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze showrooms. Een goede ondervloer beïnvloedt namelijk de levensduur van uw vloer.

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit

Parketmeester
Average rating:  
 0 reviews