WELKOM BIJ

Parketmeester Twente

Door de visie van Rick Smit is Parketmeester Twente de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerd vloerenbedrijf. Zij staan garant voor een eerlijk en open advies en werken samen met diverse interieurstylisten om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het bedrijf hecht waarde aan service en kwaliteit, en zij streven ernaar om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Parketmeester Twente

Onze specialisten
We hebben een breed scala aan vloeren om aan uw smaak te voldoen. Van rustiek eiken tot mooie klassiekers zoals visgraat of zelfs white wash. Wij kunnen u ook adviseren over het beste type en de beste toepassing voor elke kamer in uw huis; of het nu gaat om vloerverwarming, laminaat of PVC. Tegenwoordig is het mogelijk om vloerverwarming te combineren met vloeren zoals parket. Zo kunt u blijven genieten van de sfeer en het gevoel van uw vloer en toch profiteren van alles wat vloerverwarming in huis te bieden heeft! Neem voor meer informatie contact op met Vloertrend.

Wij houden echt van het werken met hout, omdat je daarmee een echt uniek stuk kunt creëren. We zijn erg trots op de kwaliteit van onze producten en we werken altijd met gerenommeerde leveranciers om de best mogelijke kwaliteit te garanderen voor elk product dat we aanbieden. Daarom werken we alleen met producten van hoge kwaliteit.

Wij garanderen dat ons advies eerlijk en open is. U bent van harte welkom in onze showroom in Almelo, waar wij u kunnen helpen de juiste keuze te maken door u precies te laten zien wat wij bedoelen: want natuurlijk moet u hout voelen en ruiken voordat u zo’n beslissing neemt. In onze showroom staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zorgen weg te nemen.

Ter horst woondekor Parketmeester contact

Openingstijden showroom

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag 09:00 – 13:00
zondag Gesloten

Openingstijden Almelo

Ter Horst Woondekor
Windmolen 7 – 7609 NN Almelo 
info@parketmeestertwente.nl

0546 740 020

Plan uw route naar Parketmeester Twente (Almelo)

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Kies voor Kwaliteit