WELKOM BIJ

Parketmeester Assen

Hartelijk welkom bij Parketmeester Assen, Philips Parket. Dé grootste Parket leverancier van het Noorden. Philips Parket heeft meer dan 40 jaar ervaring in advies en plaatsing van alle denkbare houten vloeren. De deskundigheid en het ambachtelijk vakmanschap van Vaart N.Z. 78 zijn een begrip in de regio. De mogelijkheden in planken zijn grenzeloos. Wij bieden vele houtsoorten aan zoals het populaire eiken, maple, beuken, essen, bamboe en zelfs basralocus vloeren behoren tot ons assortiment. Bovendien kunt u kiezen voor gerookte, geborstelde, geschaafde en verouderde houten vloeren.

Onze vloeren leggen we in vele motieven waaronder visgraat, Hongaarse punt en blokpatronen. De mogelijkheden zijn onbegrensd met houten vloeren van Philips Parket in Assen. Ook voor de beste kwaliteit zonwering & horren bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketmeester Assen

Parket geeft warmte aan ieder interieur…

Voor elk interieur, van antiek, klassiek tot modern, biedt Philips Parket een keur van mogelijkheden. Bij Philips Parket, in Assen, kunt u kiezen uit honderden soorten parket en nieuw in het assortiment siergrind met wel liefs 25 kleuren.

Parket voor zorgeloze jaren en jaren…

Onze specialisten selecteren de meest geschikte houtsoorten die op de wereldmarkten beschikbaar zijn. En dat is nog niet alles. Philips Parket heeft geheel eigen behandelings- en afwerkingmethoden ontwikkeld, waardoor het parket bijna onverwoestbaar wordt. Onze specialisten staan u graag terzijde bij het maken van de juiste keuze. Het deskundig advies is vrijblijvend en geheel gratis.

Een groot assortiment voor uw woonstijl!

  • Parketvloeren
  • Laminaat
  • PVC/Vinyl vloeren
  • Kurkvloeren
  • Trapbekleding
  • Raamdecoratie

Héél véél keuze aan Raamdecoratie!


Bij ons kunt u terecht voor héél véél raamdecoratie. Binnenzonwering, buitenzonwering, horren. O.a. horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissés, zonneschermen, rolluiken, screens, markiezen & nog veel meer – In onze showroom in Assen helpen we u graag verder en kunt u op uw gemak inspiratie opdoen onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Kom gerust langs of kijk voor inspiratie op de pagina raamdecoratie.

Philips Parket voor uiterst brede service…

Behalve het uitstekende product, de betaalbaarheid en het deskundig advies beschikt Parketmeester Assen over vakkundig parketteurs. Vaklieden pur sang, die uw parket met veel ervaring en plezier zullen aanbrengen. U hoeft helemaal niets te doen en u bent verzekerd van vakwerk tegen zeer aantrekkelijke legtarieven. Tevens hebben parketvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en vloer koeling.

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Showroom assen

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10.00 – 17.00
woensdag 10.00 – 17.00
donderdag 10.00 – 17.00
vrijdag 10.00 – 17.00
zaterdag 10.00 – 16.00
zondag Gesloten

Parketmeester Assen
Philips Parket
Vaart N.Z. 78
9406 CM Assen
info@parketmeesterassen.nl

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

0592 355 521

Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak direct online een afspraak

Plan uw route naar Parketmeester Assen

Parkeren
Als u onze showroom bezoekt kunt u gratis parkeren achter onze showroom.
U slaat links voor de winkel af. Klein straatje wat iets afhelt.
Op het plein is voldoende parkeer gelegenheid.

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

inspiratieboek

Onze partners