Visgraat Hillegom

In deze vrijstaande villa uit de jaren 30 in Hillegom heeft de Parketmeester uit  Lisse een verouderde vloer gelegd. Het is een eiken verouderde visgraatvloer met planken van 11 cm breed en 55 cm lang. De vloer is afgewerkt met een olie.

De vloer heeft rondom een staande fries (verticale strookjes) met daarnaast een bies, daarnaast twee banden (horizontale stroken)  en nog een bies (zie foto). Alle variaties zijn mogelijk en natuurlijk kiest u uiteindelijk de variant die u het mooiste vindt. De bies is van de houtsoort wengé en heeft een contrasterende zwart/bruine kleur.

De vraag naar verouderde vloeren is de laatste jaren sterk toegenomen en worden onder andere veel toegepast in woningen uit de jaren 30 of woningen die gebouwd zijn in een zogenaamde jaren 30 stijl. Indien u op zoek bent naar een nieuwe vloer die de uitstraling heeft van een oude vloer dan past deze vloer goed bij u. Naar gelang u wensen kunt u ook nog kiezen voor een meer grijze of witte kleur.

Parketmeester Lisse heeft veel ervaring in het leveren, leggen en onderhouden van verouderde vloeren. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Grachtweg 43 in Lisse. Wij kunnen u uitvoerig informeren en geven deskundig advies over de diverse houtsoorten, legvarianten en verschillende afwerksystemen. en geven u ten alle tijden deskundig advies. U kunt ons ook altijd bellen voor een afspraak.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek