WELKOM BIJ

 Parketmeester Zaandam

Parketmeester Zaandam, uw vloerenspecialist en vertrouwde adres voor raamdecoratie en interieuradvies! Na meer dan 35 jaar zorg en kwaliteit te hebben geleverd op het gebied van parket, kurk, PVC en laminaat mag Hoogland Vloeren zich Parketmeester noemen. Parketmeester Hooglandvloeren heeft alle kennis in huis om je interieur advies over een fijne thuisbasis te geven.

Parketmeester Zaandam

Parketmeester Zaandam, Hoogland Vloeren, beschikt over een bijzonder ruim assortiment gerenommeerde merken, professionele eigen leggers, is ISO 9001-gecertificeerd, aangesloten bij HerstelVerzekerd en weet alles over vloeren en het onderhoud daarvan. De vloer vormt tenslotte het hoofdbestanddeel van het interieur en is letterlijk de basis van elke ruimte. Het team van Parketmeester Hoogland Vloeren adviseert met plezier bij de keuze voor een (parket)vloer. Wenst de consument een vloer met een eigen patroon, een dubbele visgraat, oud-Hollands geschaafd, in een aparte kleur ‘oud’ gebeitst of wit geolied? Het is allemaal mogelijk bij Parketmeester Hoogland Vloeren.

Ook kunt u terecht voor het laten schuren en of lakken of oliën van u vloer in allerlei kleuren.

Parketmeester Zaandam (Hoogland vloeren) levert alle bekenden merken laminaat en pvc waaronder Douwes Dekker, Quick-Step, Therdex, Mflor en COREtec. Uiteraard worden deze vloeren vakkundig gelegd en afgewerkt met plinten naar keuze.

Tevens hebben wij een mooi assortiment van raamdecoratie en behang in onze showroom. Wij werken met merken als Luxaflex, Holland Haag, Arte, Hooked On Walls en BN Walls. 

Wij zorgen voor een interieur waar u écht thuis komt!

Schade aan uw vloer?

Wij werken voor verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Heeft u de schade aan uw verzekeringsmaatschappij gemeld, dan komen wij de schade bekijken om vervolgens een schade inspectie en offerte uitbrengen voor de verzekering.

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Parketmeester Zaandam, Hoogland vloeren contact

Openingstijden showroom
Op afspraak zijn andere tijden mogelijk – maak hier een afspraak

maandag 09.30 – 17.30
dinsdag 09.30 – 17.30
woensdag Gesloten
donderdag 09.30 – 17.30
vrijdag 09.30 – 17.30
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Parketmeester Zaandam
Hoogland vloeren

Kleine Tocht 36
1507 CA Zaandam
info@parketmeesterzaandam.nl

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ons bereiken op 075 631 3482

Wij maken graag tijd voor u vrij
Een afspraak maken is mogelijk!

Plan uw route naar Parketmeester Zaandam

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE

 Showrooms

Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Onze partners