Eiken Parketvloer

Eiken parketvloer – Inspiratie

Eiken parketvloer in uw huis? Dan heeft u natuurlijk wat inspiratie nodig. Hieronder hebben we verschillende parketvloeren voor u ter inspiratie. Meer inspiratie nodig? Bestel dan gratis ons nieuwe inspiratieboek.

Informatie over een eiken parketvloer

Een eiken parketvloer heeft een uniek karakter; door de neutrale kleurstelling van het hout past een eikenhouten parketvloer in veel verschillende woonstijlen. Eiken hout is verkrijgbaar in meerdere kwaliteitssoorten; veel knoesten, weinig knoesten, veel spint, weinig spint en ga zo maar door! Meer inspiratie? Vraag dan direct GRATIS het Inspiratieboek aan.

Eiken parketvloer laten afwerken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw vloer op verschillende manieren te laten afwerken: natuurlijke olie, satijn lak, matte lak, UV-olie, wax, handgeschraapt, geborsteld, gerookt etc. Bekijk hieronder de sfeerfoto’s voor een impressie van de verschillende afwerkingen.

Eiken parketvloer afwerking

Laat uw parketvloer schuren

Heeft u al een parketvloer? Denk er ook eens aan om uw vloer te (laten) schuren in plaats van om een totaal nieuwe vloer aan te schaffen.  dit is duurzaam en scheelt u hogere kosten. Bekijk hier alle afwerkingsmethodes.

1 antwoord
  1. John de boer
    John de boer zegt:

    Hallo ,
    Ik heb een vraag ik heb een plant en die is gaan lekken en nu heb ik een hele zwarte parket strook nu wilde ik weten welke soort type parket ik moet hebben kan ik naar iemand van jullie een foto met maten opsturen en dan bestellen als het matcht?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek