Afzelia parket in Rotterdam

Omdat de oude vloer versleten was heeft de klant gekozen voor een nieuwe vloer. Als eerste hebben we de oude vloer verwijderd en daarna de cementdekvloer geëgaliseerd zodat deze weer mooi strak is.Vervolgens zijn we begonnen met het plakken van de mozaik ondervloer die we daarna volledig vlak hebben geschuurd.

Verlijmen en nagelen

Vervolgens zijn we begonnen met het verlijmen en nagelen van het parket nadat de vloer gelegd is hebben we de randen uitgezaagd en de dubbele band met maple bies geplaatst.

Afwerking

Na droging van het parket zijn we begonnen met het schuren van de vloer. Na 2 keer geschuurd te hebben is hij in zijn geheel ingepapt met schuurstof en lijm om alle naatjes,kiertjes en spijkergaatjes te vullen hierna is het overtollige stopsel eraf geschuurd. Vervolgens is de vloer gepolijst om de laatste krasjes te verwijderen na het stofzuigen is de vloer in een hoogwaardige 2k olie gezet zodat de vloer weer jarenlang beschermt is tegen vocht en vuil.

In Rotterdam heeft Parketmeester Alblasserdam een schitterende afzelia visgraatvloer gelegd.

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek