Parket in Bergen

Klassieke vloeren en moderne inrichting

In een verbouwde woning te Bergen kregen wij de opdracht om in de gehele woning prachtige parketvloeren te leggen en de trap te bekleden met Wengé. De wens van de klant was om klassieke vloeren te combineren met een moderne inrichting. De totale oppervlakte van de hele project bedroeg ongeveer 190 m².

Wat hebben we gedaan?

In de woonkamer, keuken, hal en het kantoor is een Eiken Saffier visgraatvloer gelegd in een afmeting van 9 x 54 cm met rondom een eiken band en Wengé bies.
Op de eerste verdieping is een Eiken Saffier systeemvloer geplaatst van 15mm dik in een breedte van 19cm, met vellingkanten. De visgraat en de systeemplanken zijn vervolgens afgewerkt met een wit pigment olie. De trap en het bordes zijn bekleed met Wengé bourgogne delen en vervolgens afgewerkt met een zwarte olie.

Het resultaat

De Wengé trap die de 2 eiken vloeren verbind is een echte eyecatcher geworden. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, hebben wij een goed advies kunnen geven in de keuzes van model, houtsoort en afwerking. De klant vind dat er uitstekend is vertaalt naar wat zij voor ogen hadden. Het klassieke in combinatie met het moderne wordt hier op een prachtige wijze weergegeven. De strakke en smaakvolle inrichting komen door het contrast van de vloeren en de trap volledig tot zijn recht.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek