Parketvloer in Oosterhout

Een klassieke stroken parketvloer uitgevoerd in basralocus, een zeer duurzame houtsoort die hier gekozen werd  voor de warme kleur uitstraling; roest purperbruin met een bruinrode gloed. De vloer heeft een tijdloos uiterlijk en is sfeer bepalend in deze ruimte met veel lichtinval.

Om de natuurlijke uitstraling zoveel mogelijk te behouden en toch een onderhoudsvriendelijke en slijtvaste vloer te verkrijgen is hier gekozen voor een matte twee componenten pu lak als afwerking.

Standaard brengt Parkethuis De Keizer drie laklagen aan, een grondlaklaag als isolerende- en hechtende tussenlaag met daarover twee watergedragen transparante pu laklagen.

Indien verdieping van de houtkleur gewenst is kan er ook gebruik gemaakt worden van een olie gemodificeerde grondlak Deze grondlak wordt in het hout gemasseerd waardoor de structuur van het hout nadrukkelijker wordt geaccentueerd.

Over de voor en nadelen van de verschillende afwerksystemen, lak olie of hardwax, kunnen wij u uitvoerig informeren. Alle hebben hun specifieke toepassingsgebied.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek