Tapis vloer in Nijkerk

In een woning aan de rand van Nijkerk heeft Parketmeester een mooie tapis vloer gelegd. De bewoners hebben het gehele huis gerestyled. Ook de vloer was aan vervanging toe.
Zij hebben gekozen voor een eiken diamant stroken tapis vloer. De vloer is afgewerkt met een ultra matte lak. Tapis is eigenlijk een benaming voor de manier van leggen. Tapis bestaat uit losse, massieve plankjes in verschillende maten en diktes, zónder messing en groef.

De plankjes worden koud tegen elkaar op de ondervloer gelijmd en genageld. Een hoogwaardige techniek die een praktisch naadloze vloer garandeert.

Parketmeester Nijkerk is gevestigd in de Havenaer, een woon shopping centrum aan de haven van Nijkerk. Meer informatie over tapis? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom in Nijkerk (Ingang Ampere straat) of bel voor een afspraak 033 – 247 01 00.
Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee, graag tot ziens!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek