Houten vloer badkamer

Houten vloer in de badkamer

Badkamer met een houten vloer, wij maken het mogelijk voor u!

Droomt u ook van een prachtige houten vloer in uw badkamer? Alleen niet iedere parketteur durft dit aan. Parketmeester is gespecialiseerd in klussen als dit, dus voor een parketvloer in uw badkamer zit u bij ons goed. Wij durven de juiste garantievoorwaarden mee te geven en een sfeervolle vloer in voor u neer te leggen.

Diverse houtsoorten zoals onder meer teak lenen zich daar prima voor, mits op de juiste manier aangebracht. De Parketmeesters hebben hun ervaring en technische expertise op dit specialistische gebied verder uitgewerkt. In samenwerking met door de Parketmeester geselecteerde leveranciers worden de massief hardhouten deeltjes speciaal gedroogd voor toepassing in “natte” ruimtes.Dit gecombineerd met een juiste manier van ondervloervoorbereiding, verlijming, afkitten en afwerking, geeft het beoogde duurzame resultaat van een perfecte parketvloer.

U heeft de keuze uit talloze houtsoorten, waaronder: Eiken, Afzelia, Merbau, Kambala, Wengé, etc. Ook kunt u uit verschillende legpatronen kiezen, denk bijvoorbeeld aan visgraat. Zodoende creëren wij met het juiste patroon de sfeer die u wenst in uw badkamer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek