Parket in appartement

Parket in uw appartement? Het kan zeker!

‘t Geluidsvriendelijkste parket voor appartement

Houdt u van parket in uw appartement? Maar wilt u geluidsoverlast van de vloer voorkomen? Parketmeester heeft mede dankzij onderzoeksinstituut TNO daar nu de ideale oplossing voor: een extra geluiddempende tussenvloer voor het parket in uw appartement.

Buren blij met tussenvloer onder parket in appartement

Veel tussenvloeren dempen het loop- of contactgeluid van parket in appartementen met 10 decibel. Parketmeester ontwikkelde voor u een tussenvloer die zelfs 12 decibel minder geluid doorlaat. Beter dan de Nederlandse Stichting Geluidshinder adviseert. Zo wordt de kans dat u uw buren te vriend houdt een stuk groter.

Bezoek vrijblijvend een showroom van Parketmeester en ontdek hoe het werkt.

Specialist in tussenvloeren en parket

Parketmeester is al jaren specialist in parket, onderhoud, renovatie en ontwikkeling. Daarom vindt u bij ons ook een eigen parketcollectie, private label. En daarom lukte het ook de top in tussenvloeren te ontwikkelen voor het parket in uw appartement. Voor zowel betonvloeren als de nieuwe zwevende vloeren. Download de leaflet over tussenvloeren.

Grip op temperatuur van parket en appartement

Houdt u van comfort? Parketmeester biedt u de beste vloerverwarming. Zoekt u verkoeling op broeierige dagen? Denk dan ook eens aan parket vloerkoeling. Ook het parket in appartementen zelf houdt van comfort. Zorg daarom dat de vloer op temperatuur blijft. Lees hoe het werkt met klimaatbeheersing voor parket.

2 antwoorden
 1. R Matzinger
  R Matzinger zegt:

  Ik wil graag twee dingen weten;
  – hoe dik wordt het totaal in mm; onder/isolatielaag en parketlaag samen.
  wat is de prijs van het totaal per vierkante meter (inclusief leggen).

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek