PVC vloer in de keuken

PVC vloer in de keuken

PVC vloeren zijn de meest veelzijdige vloeren. Ze zijn overal toe te passen. Zo ook in de keuken is het een ideale keuze voor op uw vloer. Het is echt een vloer die tegen een stootje kan.

Hygiënisch

PVC vloeren zijn zo’n beetje de meest hygiënische vloeren die verkrijgbaar zijn. Niet voor niets wordt in ziekenhuizen vaak voor dit type vloer gekozen. Het is erg eenvoudig schoon te houden en vuil trekt niet in de vloer. Voor ruimtes waar hygiëne erg belangrijk is, zoals in de keuken, kunt u optimaal profiteren van dit grote voordeel.

Vochtbestendig

PVC vloeren zijn vochtbestendig waardoor de vloer niet kromtrekt bij aanraking met vocht. Vooral in ruimtes waar u veel te maken heeft met vocht, zoals in de keuken is dit een zeer groot voordeel.

Veel verschillende dessins

Als u aan een keuken denkt, denkt u dan ook snel aan een tegelvloer? Met een PVC vloer kunt u ook deze look and feel in uw keuken creëren, met de voordelen van PVC vloeren. Naast de tegelvloer dessins zijn er nog vele andere dessins mogelijk. Kom naar een van onze showrooms om ons assortiment te bekijken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek