Bamboevloer Barendrecht

Wij mochten een bamboe naturel visgraat vloer leggen in Barendrecht. Het was een grote klus die snel uitgevoerd moest worden.

4 slaapkamers

Onze klant uit Barendrecht kwam bij ons met het verzoek om op de gehele bovenste verdieping, bestaande uit 4 slaapkamers, van hun nieuwe woning een visgraat vloer te leggen. Deze mensen wilden graag een natuurproduct en kwamen dan ook snel uit bij bamboe.

Voordat we de vloer konden plaatsen, moesten we rekening houden met de vloerverwarming. Daarvoor hebben we als ondervloer gekozen voor een eiken mozaïek. Deze ondervloer geeft de warmte van de vloerverwarming optimaal door waardoor onze klant kan genieten van alle voordelen van parket en vloerverwarming.

Traprenovatie

Naast de 4 slaapkamers wilde de klant graag dat de vloer optisch door zou lopen naar beneden. Om dit te realiseren hebben we ook de gehele trap gerenoveerd. Elke traptrede hebben we voorzien van hetzelfde bamboe visgraatmotief waarna we de gehele trap ook hebben afgelakt. Tot slot hebben we ook de traptreden aan de zijkanten voorzien van hoge massieve bamboeplinten.

Nadat alle werkzaamheden in de woning waren voltooid hebben we ook de verhuizing voor de klant geregeld. Hierdoor kon hij snel genieten van zijn nieuwe woning

Visgraat

Visgraat is een van de bekendste legpatronen voor vloeren. Een visgraat vloer heeft een klassieke en verfijnde uitstraling, maar door de nieuwste behandelmethoden toe te passen helemaal van nu! Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle houtsoorten en denkbare kleuren. Wilt u ook een visgraat door ons gelegd hebben? Of gewoon meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Deze bamboe visgraat vloer is gelegd in Barendrecht!

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek