Eiken visgraatvloer in Leiden

In Leiden legden wij in een herenhuis uit de 17e eeuw (Rijksmonument) een schitterende visgraatvloer. De klant koos als afwerking voor zeer onderhoudsvriendelijke lak. Zo kreeg de vloer een zeer matte, strakke, naturelle uitstraling.

Al meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u ook een eiken visgraatvloer of wilt u gewoon inspiratie opdoen? Parketmeester heeft al meer dan 25jaar ervaring in het leveren, leggen en onderhouden van vloeren. Bent u woonachtig in Lisse of omstreken? Dan kunt u terecht op de Grachtweg 43 in Lisse. Onze specialisten kunnen u deskundig advies geven over onder andere de diverse houtsoorten, legvarianten en verschillende afwerksystemen. U kunt ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen via de website.

Gunstige garantievoorwaarden

De vloeren die wij leveren worden geleverd met zeer gunstige garantievoorwaarden. Op bijna alle vloeren heeft u een minimale garantie van 5 jaar. Heeft u al een vloer op het oog en wilt u weten hoeveel garantie deze desbetreffende vloer heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek