Par-ky vloer Amsterdam

Par-ky fineerparket

In dit mooie appartement gesitueerd in onze hoofdstad Amsterdam hebben wij een mooie Milk Oak Par-ky fineerparket vloer mogen leggen. Dit appartement stond al geruime tijd te huur en te koop, maar de belangstelling ontbrak. Net als veel mensen besloot de eigenaar om te kijken of hij met een minimale investering het tij kon keren.

Wat hebben wij gedaan?

Er is voor deze Par-ky vloer gekozen om het lichte en moderne karakter van het appartement te benadrukken. Deze vloer van Par-ky is fineerparket dat door de structuur en de manier van produceren sterk op massief hout lijkt. Bijkomend voordeel is dat het onderhoud minimaal is, omdat schuren niet nodig is door de sterke vernislagen. De vloer hebben we afgewerkt met Parketmeester Parketlak om de vloer te beschermen tegen vuil en vocht.

Het resultaat

De Par-ky vloer is op 2 verdiepingen gelegd en heeft tot dit mooie resultaat geleid. Dit appartement wordt inmiddels constant verhuurd door de eigenaar en is de investering meer dan waard gebleken. Toeristen kiezen steeds vaker voor het huren van zijn appartement boven het boeken van een kamer in een hotel. Wij zijn erg trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit succesverhaal.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek