Houten vloer in Sint-Maartensdijk

Normaal werken wij meestal in de omgeving van de Drechtsteden, maar dit keer zijn we iets verder van huis gegaan. Onze klant, afkomstig uit de regio Drechtsteden, woont tegenwoordig in Sint-Maartensdijk en vroeg ons een mooie 3D houten vloer te leggen.

Viareggio 3D houten vloer

Onze klant wilde graag een bijzondere authentieke, maar ook moderne houten vloer. We hebben samen alle opties bekeken en uiteindelijk is er gekozen voor een mooie Viareggio 3D parketvloer.

Het bijzondere aan deze grijs/bruine vloer is de houtsortering en de unieke 3D houtstructuur. De vloer is bovendien verouderd, gerookt en extra rustiek waardoor het een robuuste en stoere uitstraling geeft aan ieder interieur.

Om het geheel af te maken, hebben we schoonloopmatten en mooie hoge witte MDF plinten geplaatst. Dit past helemaal in de trend van het moment: strak en modern. Bovendien zorgen de matten ervoor dat er minder zand, vocht en ander vuil de woning in komt. Dit voorkomt dat de vloer snel beschadigd raakt.

Optimaal loopgeluid

Om het beste loopgeluid te verkrijgen, verlijmen wij houten vloeren meestal aan de ondervloer. Dat was in dit geval helaas niet mogelijk. Om toch een optimaal loopgeluid te krijgen, hebben we de vloer zwevend geplaatst op de Master Silence Comfort. Deze ondervloer is speciaal ontwikkeld om omgevings- en loopgeluiden te beperken zodat u én uw buren geen overlast ervaren.

Het voordeel van deze manier van plaatsen is dat de vloer vaak ook verhuisbaar is naar een nieuwe woning. Mocht u dus in de toekomst willen verhuizen dan kunt u de vloer mee nemen om daar opnieuw te (laten) leggen.

Eenvoudig onderhoud

Deze houten vloer in Sint Maartensdijk is afgewerkt met een mooie witte vloerolie. Dit geeft de vloer niet alleen zijn moderne uitstraling, maar het onderhoud is ook erg eenvoudig.

Voor gezinnen is olie de ideale parketafwerking. Vaak ontstaan kleine krasjes die uw vloer een minder mooi aanzicht geven. Dankzij olie zijn krasjes vaak minder zichtbaar én als ze toch zichtbaar zijn, kunt u ze plaatselijk herstellen met onderhoudsolie. Met oliezeep maakt u de vloer bovendien snel en gemakkelijk schoon.

Een extra rustieke houten vloer naar tevredenheid gelegd in Sint-Maartensdijk

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek