Old dutch verouderde vloer

VOC vloeren is gebaseerd op de oude Nederlandsche en Belgische schepen welke werden ingezet door de Verenigde Oostindische Compagnie om handelswaar van Azië naar Nederland en België te krijgen in de periode 1602-1798.

Deze naturel kleur is één van de kleuren met de naam ‘Hof van Zeeland’. Andere kleuren met mooie namen van de toen varende schepen, zoals: ‘Batavia’, ‘Klein Amsterdam’, ‘Keyserinne’, ‘Slot Kronenburg’, ‘Concordia’, ‘Arent’, ‘Sint Carolus’

Deze namen vertegenwoordigen een kleur welke van diepzwart tot grijs en zelfs wit leverbaar zijn in verschillende technieken van visgraat tot planken/stroken. Altijd geschikt voor vloerverwarming en zelfs vloerverkoeling.

Parketmeester Alblasserdam slaat met deze VOC serie weer een weg in welke staat voor kwaliteit en de grandeur van vloeren alsof ze echt uit de gouden eeuw afkomstig zijn.

Voor deze parketvloeren heeft architectenbureau Same-d uit Voorburg ons ingeschakeld om deze verouderde visgraatpatroon in hun kantoor/vergaderruimte te plaatsen.

Old Dutch – Hof van Zeeland:
Een van de eerste VOC vloeren in Nederland

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek