Lichte eiken vloer

Lichte Eiken Laminaatvloer – Gelegd door klant

De klant die bij ons in de showroom kwam, vertelde dat hij zelf erg handig was om zelf een laminaatvloer te leggen, maar toch praktische en professionele informatie nodig had om een mooi resultaat te behalen. Er werd een mooie Licht Eiken laminaatvloer in een breedplank uitvoering uitgezocht.

Levering en begeleiding

Bij het leveren van de laminaat- en tussenvloeren, hebben wij voor de klant een ondervloercontrole uitgevoerd en tips en handleidingen gegeven over het plaatsen van de vloer. Handig gereedschap hiervoor is in bruikleen gegeven, maar er is ook informatie gegeven over hoe de details, zoals randafwerking en afwerkingen om kozijnstijlen, netjes te maken.

Het resultaat

De prachtige Licht Eiken Laminaatvloer op de gehele bovenverdieping heeft een geweldig resultaat opgeleverd. De ruimtes hebben een fris en ruimtelijk uiterlijk gekregen!
De klant heeft mede door de goede informatie en begeleiding zichzelf overtroffen.

Laminaatvloer zelf leggen

Laminaatvloeren en bepaalde houten vloeren zijn uitstekend zelf te leggen. Bij Klitsie Parket geven wij, ook bij zelf te leggen vloeren, de juiste informatie, begeleiding en service die u van ons gewend bent en welke nodig is om een mooi resultaat te behalen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek