Vloer in Heerhugowaard

Robijn Bourgogne

10 jaar geleden hebben wij een mooie Robijn Bourgogne vloer bij de familie Fagel in Heerhugowaard gelegd en afgewerkt met een Hydro Golden Glow Lak. Na 10 jaar begon de vloer helaas wat te verkleuren en had de vloer een wat oubollige uitstraling gekregen. De familie Fagel vond het tijd om hun vloer op te laten knappen. De vloer zelf was nog goed, dus belden ze ons voor advies.

Schuren en in de olie zetten

Wij hebben de vloer en mogelijkheden bekeken en een technische controle uitgevoerd. Het was voor de Familie Fagel belangrijk dat de vloer een moderne look en uitstraling zou krijgen. We hebben diverse opties besproken en een offerte uitgebracht. De familie Fagel heeft uiteindelijk gekozen voor de optie van het schuren van de vloer gevolgd door een afwerking met Parketmeester Vloerolie Wit.

Resultaat

Het resultaat is een verbluffend anders uitziende vloer. Door het schuren en in de olie zetten van de robijn parketvloer, heeft de vloer nu een eigentijdse moderne look. Niet alleen de vloer ziet er heel anders, ook de ruimte ziet er weer fris, licht en strak uit. Precies wat de familie Fagel wilde! Deze vloer kan er weer jaren tegenaan, mits deze goed wordt onderhouden met de juiste onderhoudsmiddelen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij helpen u graag met het opknappen van uw vloer. Heeft u vragen over het onderhouden van uw parket vloer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Dus maak nu een afspraak of kom naar onze showroom!

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek