Vloeren in Groningen

In een nieuwbouw woning in Groningen aan de Florakade hebben wij alle verdiepingen voorzien van pvc en laminaat.

Trappen voorzien van PVC (Moduleo)

Ook de trappen zijn in dit geval door ons voorzien van PVC. Door gebruik te maken van speciale trap profielen kunnen we elke kleur ‘dryback’ plak PVC ook toepassen op de trap. Voor meer informatie over vloeren trappen zien wij u graag in onze showroom in Assen.

PVC vloer op de begane grond

Op de begane grond en de eerste verdieping ligt een mooie ´dryback´ geplakte pvc vloer.

Tweede verdieping laminaat

Op de tweede en derde verdieping ligt een mooi Douwes Dekker laminaat vloer. Deze woning is geheel voorzien van vloerverwarming. Parketmeester assen is gespecialiseerd in het installeren van Parket, Pvc, en Laminaatvloeren op vloerverwarming. Wij zijn tevens dealer van JK vloerverwarming systemen dus ook voor de aanleg van vloerverwarming kunt u bij ons terrecht.

Prachtige MDF plinten

De muren zijn voorzien van MDF moderne plinten ral 9010 rondom in verstek en bovenlangs gekit. Op de eerste verdieping van deze woning in Groningen ligt dezelfde `dryback´ pvc vloer geplakt. De entree hebben we volledig gestoffeerd met een droogloopmat. Netjes aansluitend op de hardstenen drempel.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact op

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek