Waterschade in Barendrecht

Deze referentie betreft een waterschade aan de eiken visgraat parketvloer in Barendrecht. De klant krijgt opdracht van de verzekering omvia een goed en gespecialiseerd bedrijf te laten informeren wat het kost om de visgraat vloer weer te herstellen. De klant is door onze goede referenties bij ons terecht gekomen. Nadat we de klant alles netjes hebben uitgelegd wat gedaan dient te worden hebben we voor de klant een schade offerte opgemaakt die de verzekering heeft goedgekeurd. Het eerste wat we hebben gedaan is het natte gedeelte er z.s.m. uitgehaald zodat de vloer kan drogen.

De spaanplaatbroodjes zijn vervangen en daarna de eiken visgraat. De eiken vloer wordt netjes geschuurd, maar we moesten ook op 70 m² vloeroppervlaktes drevelen. Drevelen is in feite de bestaande spijkertjes dieper in het hout slaan. Daarna wordt de vloer gestopt/gevoegd met eiken stof zodat er geen spijkergaatjes zichtbaar zijn na het lakken.

Ultra matte lak
De eiken visgraat is op verzoek van de klant in een ultra matte lak gelakt. Het voordeel van deze lak is dat het eiken niet zo geel kleurt en zelfs bleekt. Bij de 3e laklaag wordt een andere versie matte lak gebruikt die glansstrepen vermijd.
Naast het feit dat de vloer natuurlijk oogt, door deze ultra matte lak heeft deze lak vloer geen polish nodig, maar houdt u de vloer bij met een conditioner. Ook de onderhoudsproducten en uitleg van het onderhoud wordt netjes met de klant besproken en krijgen ze de instructies mee op papier.

Voor schade aan uw vloer bent u bij Parketmeester aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist van de regio.

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek