PVC vloer in appartement

PVC vloeren in appartementen

PVC vloer in appartementen: deze trendy vloer is niet alleen mooi en onderhoudsvriendelijk, maar dempt ook geluid. Ideaal voor appartementen dus! De PVC vloeren zijn nog nooit zo populair geweest voor appartementen als vandaag de dag. Ze zijn makkelijk zelf te leggen, makkelijk te onderhouden, goed combineerbaar met vloerverwarming en hebben een zeer akoestische demping. Het is geen raar fenomeen dat ze zo onwijs populair zijn geworden. Woont u in een appartement of flat dan is een PVC vloer een verstandige keuze.

PVC vloer appartement inspiratie

Vermindering van geluid

U heeft het vast wel eens in uw (directe) omgeving gehoord: een klagende onderbuurvrouw- of man over het lopen met “schoenen” over de vloer. Moet ik dan elke keer me schoenen verplicht uitdoen?! Het is een bekende discussie, maar met de juiste combinatie ondervloer en vloer is dit gewoonweg tijd- en energieverspilling. Kom gerust naar onze showrooms voor vrijblijvend advies.

PVC vloer appartement idee

Optisch grotere ruimte door de juiste kleur PVC vloer voor uw appartement

Om uw appartement optisch groter te laten lijken is het raadzaam om een lichte PVC vloer te nemen. Ze maken uw woning ruimtelijk. Ook het “doorlopen” van de vloer in de andere kamers is aan te raden, ook hierdoor lijkt uw appartement optisch groter. Laat u inspireren door onze mooie sfeerfoto’s van onze leveranciers van o.a. Moduleo, Coretec, Quick-step Livyn en Plankon.

PVC vloerverwarming appartement

Denk ook aan vloerverwarming als u een PVC vloer voor uw appartement aanschaft

Vloerverwarming geeft het comfort in uw appartement waar iedereen naar verlangt!  Nooit meer koude voeten en optrekkende kou. Vloerverwarming is vaak ook energiebesparend. Vraag om passend advies voor uw appartement bij de dichtstbijzijnde showroom.

4 antwoorden
 1. Bregje
  Bregje zegt:

  Het is echt moeilijk een geschikte keus te maken bij het uitkiezen van een vloer. Soms gaat het niet eens om het financieel aspect. Meer om het feit dat je eentje kiest die voldoet aan jouw eisen en waarvan je niet snel uitgekeken raakt. Aangezien de ruime mogelijkheden tegenwoordig, is deze pvc-vloer wel een aanrader.

  Beantwoorden
 2. Leclaire
  Leclaire zegt:

  kan een pvc vloer van 2.5 m/m met afm. 900×900 m/m bij een nieuwbouw apartement met zwevende dekvloer( anhydriet ) koud op deze vloer verlijmd worden.( zonder ondervloer isolatie
  Voldoet deze pvc vloer aan de huidige geluidnorm.
  Voor alle duidelijkheid ,wij zij ons aan het oriënteren.

  Graag uw reactie

  Beantwoorden
 3. Oldie
  Oldie zegt:

  Beste Parketmeester,

  Welke soort pvc vloer moet ik kopen voor boven appartement met vloerverwarming?
  Hoop op zeer spoedig bericht.

  Met vriendelijke groet,
  Oldie

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek