Slaapkamer vloer idee

Slaapkamer vloer inspiratie

Slaapkamer vloer nodig? Hieronder een aantal ideeën met verschillende vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen voor- en nadelen – maar welke past het beste bij u?

Hongaarse punt (slaapkamer vloer inspiratie)

Inspiratie #1 Bohemian woonstijl: een klassieke vloer met een chique uitstraling

De Hongaarse punt is een echte klassieke vloer die al jaren in veel verschillende woonstijlen toepasbaar is. De onderstaande foto betreft een PVC vloer die in een Hongaarse punt is gelegd. Deze donkere vloer geeft veel sfeer en kunt u een mooie trendy Bohemian stijl creëren. Wat is een Hongaarse punt? Bij de Hongaarse vloer worden de delen onder een hoek van 45 °C of 60 °C gelegd en sluiten aan de bovenzijde, waardoor de zogeheten ‘sergeantsstrepen’ ontstaan. Meer informatie over de Hongaarse punt

Slaapkamer vloer landelijk

Inspiratie #2 Landelijk en rustgevend

Als u uw slaapkamer liever een rustige en natuurlijke uitstraling wilt geven, kies dan voor hardhouten, laminaat of PVC stroken (met een natuurlijke tint). Deze kunt toepassen in bijvoorbeeld een landelijke of Scandinavische woonstijl. De vloer op de foto betreft een PVC vloer met een  “Eikenhouten-dessin”. Welke vloer past het best bij mij? Er zijn zoveel verschillende vloeren, zoveel verschillende maten, afwerkingen en prijzen dat we door alle bomen het bos niet meer zien. U kunt gerust een kijkje nemen op onze vloeren pagina. Komt u er niet uit? Trek gerust aan de bel, want wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt.

1 antwoord
  1. Krina Vanleeuwen
    Krina Vanleeuwen zegt:

    Best een interessant blog om te lezen. Ik zocht al een tijdje naar ideetjes voor herinrichting van mijn slaapkamer. Deze artikel heeft mij zeker leuke ideetjes gegeven. Dank je hiervoor. Anders was ik nog een tijdje bezig met zoeken naar inspiratie. Jullie delen niet alleen tips, maar verstrekken ook informatie. Dat noem ik nou eens goede klantenservice. Ga zo door!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek