Vloer laten schuren

Vloer laten schuren

Wilt u uw vloer laten schuren door een bedrijf? Of twijfelt u om het zelf te doen? Allereerst is het altijd mogelijk om het zelf te doen, mits u de juiste kennis, apparatuur en tijd ervoor heeft. Als u geen kennis heeft, dan kan het een lange en zware klus worden.

Vloer laten schuren resultaat

Beste resultaat schuurwerk

Bij de Parketmeester kunt u er altijd vanuit gaan dat uw vloer na een schuurbeurt weer in nieuwstaat is. Onze parketteurs hebben al vele jaren ervaring en worden regelmatig bijgeschoold met de nieuwste technologie & informatie. Als onervaren doe-het-zelver kan het voorkomen dat u al snel te veel en/of te oneffen schuurt. Bent u toch van plan het zelf te doen? Bedenk altijd dat wanneer u uw vloer verkeerd schuurt, u niet meer terugkomt en uw houten vloer onherstelbaar beschadigd is.

Juiste apparatuur vloer laten schuren

De juiste apparatuur

Het is belangrijk dat u de juiste apparatuur ter beschikking heeft. Onze parketteurs / showrooms beschikken over een – nagenoeg – stofvrij schuurapparaat. Het stof wordt netjes afgevoerd, waardoor er geen tot zelden stof in het hele huis terecht komt. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele schuurmachines die ook de kleinste hoekjes en gaatjes meepakken.

Prijs vloer laten schuren

Prijsindicatie van een vloer laten schuren

De prijs van een vloer laten schuren verschilt per situatie. Wat is het aantal vierkante meters? Wat voor soort vloer is het? Welke afwerking wenst u? Is er een v-groef aanwezig (tussenruimte tussen de planken). Met een adviesgesprek kunnen wij uw wensen kosteloos bespreken en maken we voor u een passende offerte!

Inplannen vloer laten schuren

Inplannen om uw vloer te schuren

Naar aanleiding van de offerte kijken we samen naar een zo snel mogelijk geschikte datum voor u en voor ons. Voor een standaard formaat woonkamer moet u rekenen op 1 tot 2 dagen schuren van uw vloer. Ook kunnen we helpen met het verplaatsen van uw meubelen. Neem gerust contact op met een van onze showrooms.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek