Vloerverwarming in badkamer

Vloerverwarming in badkamer

Het is een irritatiepuntje bij veel mensen; een koude badkamervloer wanneer u net uit bad of douche komt. De verwarmingsradiatoren staan op volle toeren, maar de vloer wordt maar niet warm. Vloerverwarming onder uw badkamer is dan een passende oplossing! Wist u trouwens ook dat vloerverwarming te combineren is met houten vloeren

Koude voeten badkamer vloerverwarming

Geen koude voeten meer in uw badkamer!

Vloerverwarming is steeds vaker in huizen en in bedrijfsruimtes te vinden. Logisch ook, want wie wil er nou niet meer comfort? Ook de luchtkwaliteit verbetert enorm. Ook voor kinderen is het ideaal. Wist u trouwens dat u met vloerverwarming  kunt besparen op uw energierekening?

Vloerverwarming badkamer

Ook voor u is vloerverwarming in uw badkamer mogelijk!

De aanschafprijs zal zichzelf terugverdienen in kosten en in duurzaamheid. Omdat vloerverwarming een goede circulatie heeft van warme lucht, verbruikt het zo’n 20% procent minder energie dan radiotoren. Door een gelijkmatige verdeling bereikt men sneller een comfortabel gevoel.

Vloerverwarming badkamer

Een nieuwe badkamervloer van Parketmeester: onwijs veel mogelijkheden!

Wij kunnen vele soorten vloeren leggen in uw badkamer; zowel houten vloeren als PVC vloeren leggen wij regelmatig in badkamers. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen uw deskundig te woord staan. Neem gerust contact op met een showroom. Ook heeft u de mogelijkheid om via onze site en afspraak aan te vragen.

Dat is van veel factoren afhankelijk. Om hoeveel m² gaat het? Hoofdverwarming? of (uitgebreide) bijverwarming?  Iedereen heeft andere verwachtingen van vloerverwarming, daarom is het raadzaam om het e.e.a. te overleggen in een vrijblijvend adviesgesprek.

In de zomer kan vloerverwarming functioneren als “vloerkoeling”. U heeft er dus het hele jaar plezier en comfort van.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek