Vloeren en interieur

Vloeren en Interieur! Tips voor de juiste vloer

De juiste vloer voor uw interieur is een eerste belangrijke stap

Wanneer u uw huis opnieuw wilt inrichten na een verbouwing of verhuizing of gewoon toe bent aan iets nieuws dan is de juiste keuze voor een vloer van groot belang. Vloeren bepalen namelijk de uitstraling van uw interieur. Buiten dat het de uitstraling van uw interieur bepaalt is een goede kwalitatieve vloer zeer belangrijk aangezien deze dagelijks wordt belopen.

Kwalitatieve vloeren voor uw interieur

Wanneer u een van onze showrooms gaat bezoeken zullen onze adviseurs met u meedenken over de juiste vloer voor uw interieur. De vloeren uit ons assortiment hebben een mooie uitstraling, goede kwaliteit en zijn duurzaam. Uiteraard zijn er verschillen in kwaliteit en duurzaamheid maar er wordt altijd gekeken naar uw wensen en wat past in uw interieur. Een goed interieuradvies is daarom belangrijk.

Waar dient u op te letten bij het kopen van een nieuwe vloer?

Voor welke ruimtes
In een kleine woning of appartement is het belangrijk om een ruimte groter te laten lijken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld smalle laminaatplanken gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw woning of appartement opties groter lijkt. Ook kunt u ervoor kiezen om de verschillende ruimtes met elkaar te verbinden door het laminaat door de hele woning te leggen. Bij Parketmeester hebben wij een ruim assortiment aan laminaat vloeren.

Hoe intensief wordt de vloer gebruikt
Er is een groot verschil wanneer u alleen woont of wanneer u er met een gezin woont. Of wanneer er huisdieren leven in de woonruimte. Waar vroeger veelvuldig tapijt in de woning werd gelegd is er nu een grote verschuiving gaande. Tegenwoordig willen we allemaal een vloer welke eenvoudig te reinigen is en duurzaam is. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een PVC vloer. PVC vloeren zijn ijzersterk, brandvertragend, hygiënisch, geschikt voor vloerverwarming en kan in elke ruimte worden gelegd.

Duurzaamheid en onderhoud
Alle vloeren in ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit. Toch is het altijd belangrijk om goed duidelijk te hebben waar u uw vloer wilt gaan leggen, denk hierbij aan de belastbaarheid van de vloer en of u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft. Ook kunt u zelf een hoop doen om de duurzaamheid van uw vloer te waarborgen. Denk aan de materiaalkeuze maar ook aan het juiste onderhoud en bescherming van uw vloer maar ook de goede luchtvochtigheid in huis. Dit is tevens een belangrijk aspect. In onze webshop hebben wij een ruime keuze aan onderhoudsproducten en vloerbescherming voor elke vloer.

Uitstraling van uw interieur
De vloer moet niet alleen praktisch zijn maar moet ook passen in uw interieur. Tegenwoordig zijn er veel verschillende woontrends en bij deze trends behoort een diversiteit aan vloeren. De vloer is erg bepalend in uw woning, kies daarom met zorg. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten vloeren, denk bijvoorbeeld aan laminaathouten vloeren (parketvloeren)PVC maar ook kurk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek