Trapbekleden met PVC

Uw trap bekleden met PVC?! Tips!

Waarom trapbekleding met PVC?

De trap is het meest belopen gedeelte van uw huis dus heeft uw trapbekleding veel te verduren. Als gevolg hiervan zal uw trap slijtage gaan vertonen. Het is dus erg belangrijk om uw trap te bekleden met een duurzaam materiaal wat sterk en slijtvast is. Tevens is het van belang dat het geluiddempend is maar ook eenvoudig schoon te maken is. Ook zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn. Uw trap bekleden met PVC is dan dé perfecte oplossing voor u. Voor traprenovatie met PVC wordt wel altijd aangeraden een specialist in de arm te nemen. Bij Parketmeester kunt u terecht voor het juiste advies én hebben wij de beste specialisten in dienst die uw trap weer een prachtige look kunnen geven.

PVC is geschikt voor welke trap dan ook

PVC is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Denk aan PVC met houtstructuur welke niet te onderscheiden is van echt hout maar ook PVC betonlook lijkt echt op beton. Wanneer u uw trap met PVC bekleed bent u verzekerd van een prachtige trap wat past in elke woning. Er zijn ook meerdere mogelijkheden om de trap met PVC te bekleden. Denk bijvoorbeeld aan alleen de bovenkant van de treden te bekleden en de stootborden wit te laten maar uiteraard kunt u ook de trap in zijn geheel bekleden. PVC kan op open trappen maar ook op dichte trappen gelegd worden. Doordat PVC van nature een structuur bevat wordt uitglijden tot het minimum beperkt. Voor het onderhoud van PVC trapbekleding hebben wij een aantal onderhoudsproducten voor u in onze webshop.

PVC trapbekleding

Voordelen PVC trapbekleding

  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel kleuren en dessins
  • Anti allergisch
  • Passend in elk interieur
  • Zacht aan uw voeten
7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek