Vloerbescherming vloer

Vloerbescherming voor uw vloer! – Belangrijk

Waarom een goede vloerbescherming

Om uw houten vloer maar ook laminaat, PVC en kurk vloer zo mooi mogelijk te houden is een goede vloerbescherming nodig. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Voor het behoud van uw vloer is een goede onderhoud voor vloeren noodzakelijk. Wat snel vergeten wordt is goede bescherming onder de meubels en stoelen. Vaak wordt er een verkeerde bescherming gebruikt welke niet geschikt is voor de vloer waar deze op gebruikt wordt.

Voorkomen is beter dan genezen!

Parketmeester heeft een ruim assortiment vloerbeschermers, zoals vloerglijders, viltschijfjes, Scratch No More, beschermcups voor wieltjes maar ook bureau matten. De vloerbescherming is geschikt voor houten vloeren, laminaat, kurk en PVC vloeren. Deze beschermers zijn in diverse maten verkrijgbaar dus voor elk meubelstuk of stoel is er wel een bescherming te verkrijgen.

Bescherming voor welk meubelstuk?

Over het algemeen worden de viltglijders het meest verkocht voor uw meubels of stoelen omdat deze verkrijgbaar zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen maar ook toepasbaar zijn op een diversiteit aan meubels en stoelen. Denk hierbij aan de verschillende soorten stoelpoten, zoals;

 • Houten ronde poten
 • Vierkante poten
 • Stalen ronde poten
 • Stalen vierkante poten
 • Buisframes.

De viltglijders zijn te krijgen in zelfklevend rond, vierkant en om zelf te knippen maar ook om te schroeven of om in een holle poot te drukken. Ook zijn er teflon glijders die zelfklevend zijn.

Dé oplossing om uw vloer mooi en krasvrij te houden!

Wanneer u kiest voor de geschikte dop of vilt voor uw meubelstuk of stoelpoot voorkomt u krassen en strepen op uw vloer. U kunt uw meubels en stoelen zorgeloos verplaatsen en schuiven. Voor de viltglijders welke geschroefd dienen te worden zijn losse viltjes verkrijgbaar zodat u eenmalig hoeft te schroeven en niet de gehele viltglijder hoeft te vervangen.

Scratch No More

Wilt u een duurzame vloerbescherming dan kunt u kiezen voor Scratch No More. Deze vloerbescherming van hoogpolig tapijt, bestaat uit een basisdeel en diverse beschermvoetjes welk eenvoudig te monteren zijn op het basisdeel. Ook zijn de voetjes goed te reinigen met een stofzuiger of en borsteltje, tevens kunt u de voetjes met een natte doek schoonmaken. Hierdoor zal het hoogpolig tapijt op de voetjes zicht weer gaan herstellen waardoor u veel langer plezier heeft van de voerbeschermer.

Meer vloerbescherming om uw mooie vloer te beschermen

Wij verkopen ook bureaumatten. Deze worden onder de stoel geplaatst waardoor het oppervlak niet gaat krassen. Geeft een goede bescherming aan uw vloer. Zorg er wel altijd voor dat u ook goed onder de mat stofzuigt zodat er geen vuil en zand onder de matten kan komen. Wanneer u toch liever geen mat wilt gebruiken zijn er ook beschermcups voor de wieltjes verkrijgbaar voor de (bureau)stoelen. Deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

2 antwoorden
 1. Lisette Gerritson
  Lisette Gerritson zegt:

  Beste,

  Wij hebben een luie stoel en hebben wij een tapijt geplaatst om de vloer niet zodanig te beschadigen. Voor de renovatie willen wij toch een moderne “look” geven in onze woonkamer. Zijn er ook speciale beschermers voor een luie stoel?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM  LANGS IN EEN VAN ONZE

Showrooms

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie en inspiratie met o.a. vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, vloerverwarming, schadeherstel en onderhoud. Laat u inspireren door ons prachtige boek!

inspiratieboek

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen